Tur med vädret?

Dagen då Stockholm Maraton går av stapeln ska det bli sommarvärme, känns ganska passande då Stora sommarfesten på Kåren är då. Har alltid varit fint väder senaste åren, så det vore ju synd om det regnade i år. Kåren behöver de kosingarna. Vore toppen om året kunde avslutas med ett kalas utan dess like. Då behöver vädergudarna vara på vår sida.

Det är de ju inte direkt nu, det verkar som att det ska börja regna snart igen. Då får jag väl sitta här hemma och pilla med allsköns saker. Har bland att upptäckt orsaken till att det inte varit någon som kommenterat på flera månader. Det var en plugin som störde ut kommentarsfunktionen på något sätt. Efter lite felsökning så har jag nu inaktiverat den onödiga pluginen.

Så nu är det fritt fram att kommenteras!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.