Hur går det till?

Så jävla mycket skit i huvudet. Ska ta och sova så jag slipper ifrån det et tag, sen upp och kaosa sig till jobbet. Mycket där tankarna ligger nu. Jobb och framtiden och all annan skit. Fan det här samhället tar ju knäcken på en. Så mycket som ska och bör och ja jävlar ja, jag vet inte men jag orkar fan inte med det. Allt slutar och börjar med mig. Vad vill jag, vad gör jag och vad leder det till? Men om man inte har energi och tro på att kunna ändra saker då? Fan alltså. Att jag ens orkar stå upp är ibland helt otroligt. Någon mystisk kraft gör att man tar sig igenom dagar som denna och fortsätter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.