Arresterade för att de bar t-shirts

Nu får de väl ta och ge sig. Läser i AB att den f.d. riksdagsledamot Ewa Larsson som satt för miljöpartiet blev gripen igår tillsammans med ett antal till för att de hade tröjor med trycket ”Kärnkraft – Nej tack!” på sig när de besökte riksdagen under en omröstning om just kärnkraft.

Ursäkta men vad fan spelar det för roll, får man inte ha på sig vad man vill i riksdagen? Visst det kanske kan räknas som att de ville påverka de som skulle rösta och få dem till att ändra sig, men det är väl ändå inte så enkelt, de som sitter i riksdagen kan ju inte vara så jävla lättpåverkade.

Nej löjligt om ni frågar mig.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Intressant?

2 svar till “Arresterade för att de bar t-shirts”

  1. Det stinker kupp långa vägar.

    Larsson är f.d. riksdalsledamot. Hon är måste väl medveten om att åhörarläktaren är helt fredad från att allmänheten skall stå där och kampanja. I landets högsta beslutande församling känns det självklart att man skall ha nolltolerans mot att parter i målen försöker kortsluta den demokratiska processen. Att Larsson och gänget bara ”råkar” gå in där med ett halvdussin gigantiska märken som framhäver deras åsikt, och sedan går fram att hänga på räcket just när omröstningen sker… och sedan försöker hävda ”Näe jaaaag visste inte att det inte var OK”… jag tillåter mig att tvivla på deras oskuld.

    Ett tecken i tiden för övrigt. Kärnkraftsmotståndarna börjar bli mer och mer desperata. De vet att deras 70-talsfanatism är dödsdömt. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.