Dystopisk

Vem hade trott att tryckluft kunde göra så ont?

Min kollega roar sig med att spraya sådant på mig och jag skriker och slår tillbaka. Nu är jag skittrött och vill bara sova. Trött på samhället med, vill mest fly bort till en avlägsen ö och leva som de gjorde innan allt vad teknik och skit kom. Samla och plocka, hitta tillbaka till naturen liksom. Jag tycker ju det är mysigt att vara ute i naturen och upptäcka saker, men jag slutade med det för nån gång sen.

Annars är jag allmänt dystopisk idag, vill typ lägga ner samhället och bara förinta människan. Allmänt trött på saker och ting antar jag. Ska ta och gömma mig i soffan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.