Intervju transkriberad

Tog mig bara tre dagar att göra en ynka intervju på 20 minuter. Grymt effektivt 😛 Ska staerta med nästa nu och så får vi se hur länge jag orkar hålla på med den. H*n som vi intervjuat denna gång har en mycket bättre ton och uttal, så nu ska jag väl slippa få tuppjuck i alla fall.

Det här med att vara trött är något som jag inte riktigt vill gå med på. Så jag sitter ofta upp sent in på småtimmarna och gör diverse smått och onödigt. Se på film kanske inte räknas in där, men andra aktiviteter. Just nu känner jag mig trött trots att jag sov till halv tre, kanske till och med därför. Mycket underligt.

Ett svar till “Intervju transkriberad”

  1. Hehe ja det går alltid mycket enklare om den man intervjuar talar klart och tydligt. Minns vilka problem jag hade inför min C-uppsats…

    Vad kul att du kommenterade i min blogg! jag hade tappat bort din blogg-adress i samband med att min förra dator gick sönder så jag blev jätteglad nu när du kommenterade. Jag tänkte faktiskt på dig för inte alls längesen, funderade på hur det går för dig i skolan. Du är kvar i Västerås va?

    Hoppas allt är bra med dig! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.