Pressad och stressad

Jag försöker verkligen att ta mig samman och få ihop både kurser och uppsats och kåren, men fan vad svårt det är. Har bara göttat ner mig i uppsatsen senaste dagarna, idag måste jag förbereda mig för diskussion om vuxnas lärande och ikväll ska jag jobba på kåren.

Sen är det uppsats igen och kåren igen, om jag nu inte lyckas lösa det på något annat sätt, har inte tid. Missar första sittningen under min studietid och kommer nog inte gå på fler som det känns nu, så jävla trött på studentlivet.

Kan det bli slutet på terminen nu, så jag kommer vidare och kan börja söka jobb och lägenhet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.