Spänd slapphet?

Idag ska jag unna mig lite slappande. Det blev inte som tänkt med uppsatsen, men det kommer lösa sig ändå. Så nu kan vi göra det till världens bästa uppsats istället för att stressa fram något i sista stund. Tror det blir bättre, gäller bara att inte lägga ner. Fortsätta skriva och dona med den. Så det inte blir såhär nästa gång. Jag kommer inte ha något som ligger i vägen i form av kåren då heller. Helt ofattbart.

Bara att hoppas på att min spänningshuvudvärk släpper nu. En idé vore ju att ta sig till ett gym och faktiskt träna. Motivation var det ja.. Den sitter någonstans djupt här inne i kroppen, det tror jag nog, men att få fram den är lite värre. Jag har blivit väldigt förslappad.

Har även försökt jaga lite folk till min fest som går av stapeln den 26:e september. Varför svarar inte folk, vet de inte vad de ska göra om 11 dagar?? Vavava? Facebook kanske inte är så optimalt, folk använder det ju tydligen inte som jag gör. Haha, dumt att tro det kanske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.