Det snurrar i min skalle

Jag har alldeles för mycket som snurrar i huvudet just nu. Så jag kan för andra natten i rad inte somna. Inte det roligaste man kan göra på natten om vi säger så. Jag vill sova. Inte ligga och tänka på slavar, fester och allt vad det nu är som händer i min värld inom de närmaste veckorna. Ibland blir det lite för mycket.

10 dagar kvar som twentysomething. Känns inte alls. Bra dåligt, inte alls. Det är ett jävla tjat om att det är gammalt, men allt måste ju förstås ses ur sitt perspektiv. Ur mitt är det inte äldre än något annat. Det är här och nu bara. På ett sätt är det skönt tro det eller ej. Att nå en viss ålder i sig kan ju leda till förändringar. Så ser jag på det, jag har ingen önskan att leva i det förflutna och försöka klamra fast något som varit.

Jag vill gå vidare.

Kommer bli väldigt skönt att själv kunna styra lite mer över sin tillvaro, göra saker för att man vill, inte för att jag måste. Ska vara tacksam över det. Mer tid över för det jag inte hunnit med under det år som gått. Det är liksom dags att ta tag i vissa saker som träning och relationer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.