Önskelista

En del undrar vad jag vill ha på min stora dag, jag har som vanligt inte en aning, men jag tänkte försöka komma med lite förslag ändå. Självklart måste man inte köpa något.

Delar upp det lite så att inte folk köper samma saker. Gå gärna ihop så det blir mindre risk för dubbla köp. 😛

Familj:

Optisk trådlös mus

Förslagsvis någon av dessa:

http://www.elgiganten.se/catalog/datorer-tillbehor/se_musotangentbord/moss-och-tangentbord?CatalogCategoryID=e1vD4QFHYWMAAAEO871ZtSxi&group_3=Produkttyp_is_Mus&group_4=Gr%C3%A4nssnitt+%28Interface%29_is_USB+2.0

Presentkort på JC eller HM, helst JC så jag kan köpa jeans.

Pengar går också bra.

Vänner och bekanta:

Rakhyvlar från Gillette.

Presentkort på JC eller HM, helst JC så jag kan köpa jeans.

Pengar.

Biocheckar.

Sånt där jag aldrig köper själv, typ lakan.

Böcker: Phantom och Confessor av Terry Goodkind i engelsk pocket. Det är två böcker alltså. 😛

Gärna andra böcker som ni tycker jag ska läsa.

Olika tjänster som ni kan göra mig, nej inte såna. Typ lära mig saker om sådant jag vill veta mer om, fotografering, eller vad det nu kan vara. Det behöver inte kosta pengar, det kan vara en middag, bjuda mig på fika, vad som helst. Slava på kåren på min fest kan man göra om man vill göra mig glad.. alltså inte de som ska på middagen förstås 😛

Låt fantasin flöda.. min tröt rätt fort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.