Dagen som kommer

Idag är det fullt upp ska ni veta. Jag vaknade för ca 30 minuter sen, ska käka och klä på mig, sen ska jag bege mig till skolan och skriva klart ett grupparbete med min grupp. Detta ska redovisas på fredag, sen är det bara en hemtenta kvar i den kursen 🙂

Sen efter det kanske det blir en fika på Kåren om det hinns med, för sedan ska jag på en föreläsning om framtiden, hur man gör och vad man ska tänka på när man söker jobb efter avslutade studier. Vilket för min del är högaktuellt, känns som att allt håller på att falla på plats nu. 🙂

Sen efter den ska jag hem och vänta på att min partner in crime, ska ringa, så vi kan gå och handla för att äta mat och sen skriva en jävla massa på vår uppsats, närmare bestämt på analysen. Blir skönt att komma en bit till på den. Så ser dagen ut. Kommer försöka att uppdatera lite mer hur mitt liv ser ut, även om det ibland kan vara tråkigt att läsa om.

Var ju hemma i helgen och det var skönt att få bli lite ompysslad och komma bort, kommer bli skönt att bo lite närmare sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.