Tidiga kvällar

Vaknade efter en orolig morgonsömn. Drömde en massa om att vara försenad och inte ha gjort vad jag skulle göra. Förvirrande. För jag är i fas tycker jag nu. Men i alla fall. Sen vaknade jag trött som fan. Börjar ordna upp sig nu. Idag var planen att gå på rekryteringsmässa och se vad som erbjöds, fick tips om det igår på söka jobb föreläsningen. Den var ungefär så inspirerande som jag hade hoppats på. Så nu ska jag använda de verktygen som jag fick där för att söka jobb, mycket handlade om att ha en sunt förhållningssätt till situationen när man är arbetssökande, tänka utanför lådan och sånt där.

När vi kom fram till mässan så var det flera hundra meter kö, så vi sket i det och gick hem till mig och pillade uppsats istället. Nu ska jag skriva lite mer och sen blir det styrketräna vid 17.00, måste gå eftersom cykeln jag fått låna har punka. Jag och cyklar går helt enkelt inte ihop.

Ska tvinga mig själv att lägga mig senast 24 ikväll, får inte hålla på såhär, då blir jag bara trött och grinig och det vill ingen att jag ska vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.