Tentamen, plugg, uppsats

12.20
Håller på och går igenom uppsatsen inför handledningen på fredag och jag måste säga att det känns bra. 🙂
Ska in innan 13 idag och sen ska jag plugga hemtenta fram till min föreläsning i interkulturell kommunikation. Sedan ska jag plugga lite på kåren och sen käka och hänga där. Bra skit. Jag tycker det är rätt skönt när mina dalar är som ekonomin i dagsläget, kortare depressioner istället för långa. Det negativa inom mig går över fortare, men det handlar om mental vilja.

13.00
Nu är det inskickat och klart.
Nu blir det lunch, lite fåraherdens paj med paprika. Sen ska jag pallra mig till en datasal på skolan för ytterligare pillande på hemtentan. Jag ser mig själv skicka in den på fredag eftermiddag, med god marginal 🙂 Sen ser jag mig själv gå till valfri affär med läskigt smink för halloweenfirandet. Sen ser jag mig själv full. 😛 Fira att tentaveckan är slut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.