Allt annat än

Jaha, så skulle jag då ta tåget för handledning i Eskilstuna i morse. Det blev fail på det. Tåget gick ju inte alls när jag tyckte det skulle gå. Det gick 11 minuter tidigare. Som tur är handledaren väldigt förstående och flexibel. Så det löser sig, tar tåget 09.35 istället, ja jag har kollat. Så förskjuts allt med en timme. Dumt med tanke på att jag ska skriva hemtenta resten av dagen, men vad gör man?

Har inte fått något tentaskrivande gjort på resten av veckan, firade den lite i förtid på kåren i onsdags och det sluta med efterfest till 04. Heja eller hur? =) Igår var jag galet bakis och efter att ha gått upp vid 13 och tvättat till 16 så gick jag till kåren och hjälpte till och serverade på en privatfest, tänkte plugga när vi skulle få gå vid 20, men jag fastnade, var helt enkelt inte så sugen på plugg.

Men ingen fara det ordnar sig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.