Sömnlös i vås

Mitt i natten, dejtingsajter och Eminem, inte mycket annat här. En kan ju drömma om sömn lite kanske? Fick en dos av lite har du hört den förut nu med, gammalt skämtprogram. Det dumma med mina sömnproblem är att jag ligger och tänker så förbannat. Det är väl lite därför jag undviker att lägga mig. För jag vet att det kommer sluta med att jag inte kan somna.

—-

Senare

Jaha, somnade till slut strax innan 05 och upp igen vid 10.30. Har varit hos tandläkaren och gått och kollat upp lite grejer på arbetsförmedlingen inför mitt kommande arbetssökande. Låter väl spännande. Har i alla fall börjat styra upp grejer med mina meriter och ska maila ut en förfrågan om referenser till en massa aktuella personer. Bara hoppas de kan och vill ställa upp. Nej, nu måste jag nog ta och lämna igen en bok känner jag, den är redan försenad. Sen ska jag skriva en riktig jobbansökan och skicka iväg, första på flera år, spännande värre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.