Somebody shoot me now

Jag avskyr att inte kunna somna, speciellt när jag är trött. Jag var nära, så jävla nära att somna, men så blev jag medveten om det och så vips så var jag klarvaken. Alltid lika kul, då hade min hjärna fått för sig att hålla mig vaken med sina tankar istället. Ja, för det är fan inte mina tankar som tänks. Det är någon slags autopilot som jag helst av allt skulle slippa. Imorgon är ju en så mycket bättre dag än gårdagen. För det första sover alla vettiga människor medan jag sitter här och är trött, men inte kan sova. Det fullkomligt suger appenis. Så nu blir det ett till avsnitt supernatural för att sedan till sist somna sådär halv 4.Yay!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.