Last of the year

Det fina med nya år är att de lovar förändring, vilket förstås inte är så konstigt. Något borde ju förändras under ett år. Vad har då förändrats för mig under året som gått? Jag har blivit äldre, trätt in i ett nytt årtionde, blivit 30 år. Det har på olika sätt påverkat mig samtidigt som det inte gjort det. Lite reflektioner kring vad jag håller på med och sådär. Men saker och ting förblir som de är oavsett hur gammal jag är. Jag är den jag är på gott och ont.

Om jag ska summera mitt årtionde som twentysomething så vet jag nog inte riktigt hur det ska gå till. Hälften är minnen som jag inte tänker på och resten är bara en stor röra av olika intryck, känslor, insikter och upplevelser, blir svårt att summera på ett rättvist sätt. Jag är inte den som ångrar saker, men om jag vore det skulle jag nog ha några saker jag skulle göra ogjort.

It’s just words all of it.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.