Det går åt helvete med allt

Det är aningen ofattbart att jag och Madicken gått upp med vår uppsats nu. Det är bara betyget som väntar nu. Det är även betyget som hela min värld står och faller med känns det som. Jag får inte CSN förrän tillräckligt med poäng trillat in och då behöver jag de och en annan kurs poäng nyss. Nästa vecka är det ju dags att betala räkningarna och nu känns det hopplöst. Men som den evige optimist man är så säger jag det löser sig nog, på något sätt. Ikväll är det sittning och där ska alla sorger dränkas. Riktigt ordentligt. Ska det gå åt pipsvängen ska det banne mig gå riktigt rejält åt helvete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.