Bakis på en söndag

Fy satan vad seg jag är. Det här med studentliv, alltså att festa lite mer än vad man kanske borde är rätt hårt. Fest fredag och lördag och igår blev det en riktig karatefylla. Skyller på absinthen med malört i. Blää, den satt där den skulle. Verkar inte som att det kommer bli bättre nästa helg heller. Men vad ska man annars göra när man är singel och inte har något ”vettigare” att göra.

Den tiden kommer nog snart då jag minns tillbaka på detta som något som var jävligt kul, men skönt att kanske slippa. Vad vet jag. Jag vet mycket hehe. Ooh är på skolan och ska skriva ut en jobbannons till morgondagens föreläsning där vi ska analysera vad de är ute efter för egenskaper och personlighetstyper. Spännande, bara hoppas att jag orkar upp, sov lite för länge idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.