Sour cream

Eftersom jag inte har något att göra just idag så tänkte jag skriva ner vad som komma skall i veckan. Imorgon har jag inga planer alls. Så det blir väl som idag, något random. Jo, på kvällen är det måndagsmys med doctor who och the pacific. På tisdag har jag säkert någon urtråkig föreläsning som jag kommer skita i. På onsdag ska jag slava. På torsdag så har jag kanske inget för mig, eller så slavar jag. Jo, en till sådan där föreläsning, om jag orkar ta mig upp. Fy fan alltså.

Sen smäller det 06.30 på fredagsmorgonen så ska vi sitta på tåget mot Stockholm. Vidare till Gotland där jag inte satt min fot sen jag gjorde lumpen för en herrans massa år sen. November 1998. Fy satan. Typ lika uppenbart som att jag minns när sour cream kom som smak på chips så är väl det ett tecken på att jag är äldre än vissa andra.

Nu ska jag fortsätta tråka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.