AG recap

Vilken helg det var förra helgen, helt galet fantastisk, vädret till trots. Vi stod ut med isvindar och duggregn och massa fukt, men kul som fan var det. SÅÅÅ jäävla BRA. Hockeyfrilla, danskar, mens överallt och diverse andra bra citat och minnen. Gör gärna om det nästa år och vid andra tillfällen. Gänget som åkte från MDH bidrog ganska mycket till att det blev en så pass bra resa.

Just idag är det fredag och capssemifinal, trots mina mindre bra resultat så verkar det som att jag kommer medverka eftersom precis rätt antal personer valt att inte medverka trots att det förtjänat det. Får helt enkelt se det som en bonus för min envishet och tjuriga vinnarskalle. Som iofs bara försatt mig i en massa skit, men ändå. Idag ska jag bara lol:a, jag ska inte ta det hårt *intala sig själv*

Jag ska ju inte ens vara där. Det ska bli jävligt spännande vilket som, även om jag skulle få för mig att rasa eller så. Hoppas det går ganska bra ändå. Åh, denna ambivalens. Just nu svälter jag ihjäl och vill ha min baguette som jag beställt, men jag måste vänta på att min tvättid börjar först.

Och nu insåg jag just att jag har minus på kontot, fan vad bra att jag får hundra kronor imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.