Capssemifinal 2010

Inte helt oväntat så gick 4 Dalo vidare från den ring som jag satt i. De höll sig till planen och en efter en föll vi andra. Jag föll sist, främst för att de sparade mig till sist. Hade de velat så hade jag åkt ut först. Lite förutsägbart, men det var ju bara en transportsträcka till finalen och jag har inget där att göra så. Var tal om att jag skulle vara första reserv, men även om någon mot förmodan skulle hoppa av så kommer jag tacka nej. Jag ska slava och har varken pengar eller lust att låna mer för ett så menlöst inhopp. =)

Men det var ganska skoj ändå igår. Dock ett jävla antiklimax efteråt då det var taco och inget disco så till slut gick jag hem och la mig vid 23.30. Vaknade runt halv 9 och nu undrar jag vad fan jag ska hitta på fram tills kvällens slavning. Ska nog ta cykeln och rulla runt lite i det fina vädret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.