Det här med intervjuer och tatueringar

Tror minsann jag ska börja blogga lite oftare. Eftersom jag kopplat bloggen till både facebook och twitter så kommer det in en hel del besökare den vägen, vilket är trevligt. Så jag ska nog skriva lite mer ofta.

Idag hade jag föreläsning kl. 09.15, men jag kom inte upp till den. Nu sitter jag i startgroparna för att fixa frukost och sen gå vidare till kåren för lite plugg innan jag tar mig till intervjun på Tillbergaanstalten.

Det blir nog inte alltför mycket gjort. Undrar över om jag valt en dum t-shirt eftersom att min tatuering syns, men samtidigt så tycker jag att screw it, lite tål de väl. Men det kanske är dumt att chansa. Alla dessa förutfattade meningar om saker och ting. Jag tycker ju inte att det ska betyda eller spela någon roll, men som sagt varför chansa.

I övrigt så vet jag inte riktigt. Det blir nog bra till slut på något sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.