Bröllopstider

Igår var det sittning och idag är det bröllop, någonstans i alltihop ska jag klämma in en massa plugg med, men det får bli imorgon och veckan efter. Fan vad livet leker just nu. Vår och sommar är verkligen det bästa som finns. När det händer saker nästan hela tiden och allt liksom bara känns sådär bra. Visst en del saker ska klaffa in och falla på plats, men det kommer nog, jag har tillförsikt för framtiden.

Det är så jävla skönt att ha ett stabilt och bra temperament med. Fick en jävligt kul överraskning igår när min blivande svåger, min systerson och svågerns son kom till kåren på svensexan. Skitkul. Nu ska jag börja förbereda mig för vidare färd till Fagersta där hela balunset bär av, ska bli kul och se hela tjocka släkten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.