Livet tillbaka (pengar!)

”Behandlad” och klar. Fick lite tips på att inte träna marklyft och att kanske ta det försiktigt, inte helt oväntat. Sen blev det lite pokeande och tryckande på diverse olika sätt, avslutades med lite mjukgörande massage. Men jag får nog ge mig till tåls, det går inte att mirakulöst läka en stel och sargad rygg. Men som han sa, det ser ut som att ryggen kommer klara sig. Skönt att höra om inget annat.

Sitter med hemtentan som rullar på sakta men säkert, är ju inga konstigheter egentligen bara jag som måste komma in i rätt sinneläge. Vädret verkar förstöra kvällens grillplaner, men det kanske är lika bra så jag får något gjort. Har ju fått pengar med och börjat med att betala tillbaka alla mina småskulder, också helt underbart att slippa ha det hängandes över sig.

Tror jag kommer kunna klara mig hyfsat tills skattepengarna kommer om jag sköter mig liite bättre. Nu tror jag att jag ska ta mig till kåren och fika lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.