Slutspurten

Nu är det verkligen dags att sätta igång med hemtentan. Den ska vara inne 08.00 imorgon. Jag har gjort en tredjedel kanske. Men verkar ju onödigt att göra det lätt för sig själv. Så nu blir det intensivplugg tills jag är klar. Som tur är det inte några svårigheter att skriva svaren, bara drygt.

Helgens strapatser var självklart i världsklass, däremot blev det inget gjort igår. Rätt skönt ändå. Känner fortfarande av det i kroppen, men med tiden så kommer det bli toppen. Kan inte alls förstå att det här är min sista vecka som student..

Vad kommer framtiden att ge? Spännande är bara förnamnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.