Dags att börja

Sommaren är här och allt vad det innebär, önskar bara att jag hade lite vänner och bekanta som var mer sugna på sola och bada än att sitta inne och nörda sig vid en dator just nu. Hade jag befunnit mig i Stockholm hade det inte varit något större problem tror jag. Jaja, vi får se vart den här dagen slutar, det kanske ordnar upp sig.

I övrigt känner jag att det börjar bli dags för mig att hitta rätt, karriärmässigt, med kärlek och allt, jag vill att mitt liv ska falla på plats. Det händer ju dock inte av sig självt sånt, men jag vet inte var jag ska börja. Lite vilse och lite förvirrad, same old. Kanske dags att rensa ur lite distraherande element. Finns alldeles för många sådana. Främst så bör jag börja uppskatta mina kunskaper och det jag faktiskt kan.

Det är där någonstans som det börjar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.