Alltid för tidigt

Var just på en sådan här branschträff på arbetsförmedlingen. Var inte så mycket ny information men man blev visst tilldelad en arbetsförmedlare, alla utom jag och en gubbe till. Vi var av någon anledning inte med bland papprena. Men de skickar de via post så det löser sig nog med. Fick lite tips på olika vägar att gå och sätt att spara pengar i olika sammanhang. Sånt jag inte visste innan.

Nu efter lunch ska jag träffa min jobbcoach för första gången, ska bli spännande att se vad han har att säga. Kanske är jag som ska göra det mesta av pratandet iofs vi får väl se. Återkommer med rapport senare. Tar med mig mitt cv och lite jobb jag tänkt söka så han får en bild av vad jag är ute efter.

Ja, det var inspirerande. Vi ska jobba med mål och med stresshantering, han är tydligen expert på just stress och sömn så det var ju lite spännande. Köpte en idébok på hans inrådan, nu ska här brainstormas idéer. Står ett citat från Plutarkos på omslaget som lyder: Det är alltid för tidigt att ge upp. Klockrent och väldigt talande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.