Rastlös

Mycket som händer här, eller inte. Jag går och smågnor, väntar på att något ska hända, vill att det ske. Men jag får inte så mycket gjort. Jag vill vara mer driftig, men värmen gjorde mig lite lat. Nu regnar det istället. Jag ser ikapp tv-serier, fipplar med diverse prylar på internet och är ute i solen och bli sommarbrun. Det är rätt skönt med sommar.

Saker som jag tar tag i handlar väl mest om lägenhet och nåt annat som jag nog inte riktigt vet vad det är. Humöret har inte varit på topp på senaste tiden. Jag är helt uttråkad och vill att något ska hända, något som gör att mitt liv går vidare. Just nu står jag bara och trampar. Värdelöst är vad det är. Men jag får väl ta nya tag och kämpa vidare, som vanligt.

Rastlöshet suger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.