Ge mig nåt att göra!

En dag närmare sommarens enda äventyr. Ska bli kul och se lite livemusik och få känna lite på den där festivalkänslan. Var ju trots allt 4 år sen jag var på en festival. Låter inte så jättelångt, men det känns som det. Skönt bara att göra något annat än sitta hemma och ruttna.. Håller på att bli tokig om jag ska vara helt ärlig.

Det är direkt ohälsosamt för mig att ha så här lite att göra. För mycket tankar och för lite aktivitet gör mig deprimerad. jag vill må bra så nu ska jag nog ta och slutföra det jag påbörjade igår, storstädning. Blir några rundor ned i källaren med diverse prylar som ska bort. Sen ska här sorteras papper och dammas och dammsugas samt moppas. Kanske till och med får för mig att tvätta fönster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.