1 2 3 fanta o rosé

Mitt i natten sitter jag uppe och gör inget speciellt. Väntar väl på att bli trött antar jag. Jag vaknade lite väl sent men jag behövde nog sova ut efter festivalandet. Har fått lite gjort idag i alla fall även om jag inte gjort allt jag tänkte göra. Däremot blev det lite spontant häng med sällskapsspel, vilket alltid är uppskattat. Skrev ett par inlägg i miljöbloggen också och kollade upp lite andra saker.

Imorgon är det tvätt som står på schemat. Vet inte riktigt vad mer jag ska hitta på, borde kanske förbereda mig inför mitt möte med jobbcoachen. Så att det blir något produktivt gjort där. Här får ni en höjdarlåt mitt i natten..

[youtube]UCb1mZjsbWE[/youtube]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.