Dilemmat

Dilemmat för dagen är det här med boende. Jag söker med ljus och lykta på förmedlingar i Västerås, Stockholm och Södertälje. Just nu har jag fyra visningar att gå på, två stycken är i Södertälje, där jag är nummer ett och tre på respektive lägenhet. Jag är inte jättesugen på att flytta tillbaka till min hemstad, men ja. Sen är jag nummer 12 på en lägenhet i Rinkeby, där jag inte heller vill bo.

Sen har jag en visning i Fredriksberg, fräsch lägenhet om den är något som den jag var och kollade på för några veckor sen, men hyran är aningen för hög på 5114:-. Med el och annat så blir det mindre än 2000 kronor kvar i månaden. Känns lite väl knapert att leva och handla mat för de kronorna. Sen vet jag inte heller hur jag ligger till där, de borde ha samma system som Telgebostäder där man kan se på vilken plats man ligger.

Tror jag ska avvakta och se vad som sker. Har jag så pass mycket chans på lägenhet i nåt läge så kan jag ju avvakta och se om något bättre dyker upp. Än så har jag ju ingen vräkning som stundar. Sen har jag tre månaders uppsägning minst på den lägenhet jag bor i nu, om det krävs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.