Handlingarnas man

Den här känslan som jag lider av dagligen är aningen tröttsam. Jag vet att jag kan göra så mycket saker men så blir det typ inget gjort. Det finns så många val och idéer och tankar så att jag blir lamslagen. Trivs inte alls med det, jag vill ju vara inspirerad, motiverad och redo att köra hårt. Frågan om jag har för höga krav på mig själv och att det ger en nedtyngande effekt uppstår. Jag har aldrig varit bra på att bara göra utan att tänka allt för mycket.

Jag vill vara handlingarnas man som ser till att det händer saker, som ordnar och fixar och donar tills allt som jag vill göra är gjort. Finns väl för många projekt och tankar och för lite utrymme att diskutera och klura fram bra lösningar. Frågan, vad ska jag göra idag då vill jag inte ställa, för det tyder på att jag fastnat och inte kommer vidare.

Vad gör alla andra hela tiden?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.