Mycket effektiv dag

Dagen till ära har jag varit mycket effektiv och duktig. Började med att tvätta mina fönster, vet inte riktigt hur jag råkade börja med det, men nu är de iaf ganska rena och fina. Sen hade jag faktiskt planerat att röja i mitt förråd där jag har hur mycket skräp som helst. Tog ungefär 3 (!!) timmar för mig att med lite hjälp från Pablo rensa och sortera så jag så fort jag får tag på en bil med chaufför kan åka och slänga allt skräp på tippen. Kommer bli fantastiskt. Ska även försöka sälja av lite prylar.

Efter att det var klart så följde jag med Jesus på en springtur, den första på väldigt länge. Gick verkligen över förväntan. Trodde inte att mina ben skulle hålla, men de stod pall och jag kan mycket väl tänka mig att köra igen, gärna få in lite rutin och kondis på samma gång. Sen hem och äta och duscha innan jag for och mötte Madicken för vidare färd till Regulatorn där vi satt och snacka om diverse planer, funderingar och annat som måste vädras ut då och då.

Nu ska här sovas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.