Ekonomisk sanering

Jag är så jävla trött på att alltid vara pank och inte kunna hålla i pengar, så nu har jag tagit tag i situationen och styr upp den. Har suttit nu på förmiddagen och räknat på hur mycket jag behöver för att handla mat i månaden. Det var lite av en chock att se hur mycket mer jag spenderar vissa månader när jag fått mer pengar än vad jag brukar få. Bara för att jag kan. Men nu är det slut på det roliga.

Ska bli bättre på att storhandla med, så räcker pengarna lite längre. Grymt trist att ens liv ska begränsas av just pengar. Jag vill ju vara med och göra allt. Jaja, skärper jag till mig ordentligt kanske jag kan göra allt jag vill en vacker dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.