Vissa dagar

Ibland så undrar jag vad jag håller på med. Det är ju ingen här som vill, jag vill, men ingen annan. Hade jag bott i Stockholm så hade det sett annorlunda ut tror jag. Där vill de jag känner göra det jag vill göra. Här så är det bara en jävla kamp att få folk att hitta på saker. Försöker hela tiden, men får inte så mycket gensvar. Förstå mig rätt, jag är glad för det jag får. Men det blir liksom för uppstyrt, jag vill ha mer spontanhäng.

Vet inte om jag försöker för mycket eller om det är något fel på mig eller om folket här är för olika mig. Gissar på det sista. Mitt mål får bli att försöka komma tillbaka till huvudstaden så fort jag kan. Måste bara skaffa ett jävla jobb först. Och en lägenhet. Så bara vet jag inte heller om det är.

Ja, lite lördagsfunderingar. Planerna för dagen är att tvätta och springa. Sen får vi väl se. Måste lära mig att bara chilla och låta livet dra åt det håll som blir. Men jag har märkt att om jag inte styr upp något själv så blir det inte så mycket av alls. Och det är inte okej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.