Kasta ut kolhydraterna

Igår så var det något som fick mig att börja tänka på att börja med LCHF, minns inte exakt vad det var, men jag satt och kollade upp en massa om det. Ju mer jag läste desto mer övertygad blev jag över att det är något jag iaf bör testa. Så jag kollade upp lite mat som jag kunde handla som hade mindre än 5% kolhydrater i sig och åkte och handlade. Blev kött, majonnäs, keso, avokado, ägg, mozzarella, fetaost, grädde och spenat.

Ska försöka skriva ner hur det går här och så får vi se hur det går. Anledningen till att jag gör det här är dels för att jag lider av lite för mycket halsbränna för att jag ska vara nöjd och att jag tror att min hälsa rent allmänt kommer bli bättre. Sen att jag kanske tappar några kilo fett på vägen är ju bara en fördel. Blir väldigt nöjd om jag blir av med kanske 10 cm runt midjan.

Får se hur jobbigt det blir, än så länge är det ingen fara, men så har jag ju börjat idag. Skapade en facebookgrupp med 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.