För mycket fest

Och jag blev sjuk. Tråkigt men sant. Nu väntar jag bara på att må bättre så jag kan komma igång med saker. Verkar som att jag klantat till det med mina kassakort till a-kassan med, men det löser sig nog på något sätt. Ingen idé att ta ut något i förskott. Annars så söker jag jobb och försöker styra upp saker. Fått tre erbjudanden på visning i Södertälje, två där jag är först i kön och en där jag är nummer två. Så nu funderar jag mycket kring hur jag ska göra med detta.

Jag har styrt upp mycket saker senaste veckorna och jag känner att jag gör så gott jag kan och att det är bra. Ska bara komma igång med lite saker som jag skjuter på hela tiden. Måste komma vidare på något sätt. Just nu känns det lite som att jag fastnat. Vet inte om jag bör se det som något dåligt eller bra. Alltså det är svårt att välja hur det ska vara. Om det är ens.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.