Slav för en dag

Blev till två och kanske blir fler, vi får se hur desperat jag blir. Jag är ingen vän av att hålla till mitt ord i alla lägen helt enkelt. Men det är okej. Vad gjorde jag mer igår förutom att vara kitchenbitch och fixa mat till halva kåren? Jo, innan dess var jag på en visning på en lägenhet. Den var bra mycket fräschare och finare väggar fanns det med. Diskmaskin och tvättmaskin fanns installerade. Så jag tackade ja, får se om jag får den. Det enda negativa är väl läget och att golvet knarrade lite väl mycket.

Innan dess var jag på regulatorn och fixade lite mail och facegruppsidor och sånt åt folkrättsgruppen som jag tillhör här i Västerås, Röda Korset alltså. Vi ska utbilda och informera om mänskliga rättigheter för skolelever på främst gymnasiet. Någon som är intresserad kan ju kontakta mig. På förmiddagen fick jag äntligen tummen ur och städade hela plejset, skönt som fan att ha ordning hemma igen. Lyckades även söka ett jobb.

Så all in all en effektiv och bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.