Magsjuk?

Ibland så händer det konstiga saker och så blir man lite ställd. Hade ont i magen hela eftermiddagen och kvällen igår när jag ansvara på oktoberfestpuben, kom i spridda skurar, sved till liksom. Sen fick jag feber och så spred sig ömheten neråt när jag väl kom hem. Nu idag har jag iaf kunnat äta lite yogurt, blåbärssoppa och nyss två rostade mackor och lite oboy. Men magen är fortfarande uppsvälld och öm.

Väldigt konstigt. Tankarna har vandrat från blindtarmen till magkatarr, till slarv med matvanor. Hoppas att det känns bättre imorgon. Fick även svar på ett brev jag skrev och det ser ut som att jag kanske slipper undan en hel del problem.

I övrigt ska jag träffa min handläggare på AF för första gången imorgon, vilket jag ser fram emot. Se om det ger något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.