Saker börjar röra på sig.

Hejsan!

Jag var en sväng till Södertälje och Stockholm och hann med att klämma in en hel del. Besökte mina vänner Oskar och Helena på Öfvre och sov där, fick lektion i fotografering och sådant. Mycket trevligt. Sedan åkte jag till Södertälje och spenderade några dagar där och träffade systrar och syskonbarn och gick på promenad och sånt.

Sen igår tittade jag på en lägenhet som var okej, men njaa, lite för nära stor väg och tråkig fransk balkong. Sen senare var föräldrarna på en visning och där tyckte de att läget var bättre samt att det fanns en lite balkong. Så den tackade jag ja till, men jag var nummer två. De ringde dock i morse och bekräftade att jag fått den. Med förutsättning att jag har tillräckliga inkomster, faxade mina uppgifter från kåren tidigare så.

I alla fall, efter att jag varit på visning så fick jag skjuts ner på stan där jag gick in och lämnade in en ansökan på ett jobb på AF i Södertälje. Sen tog jag mig till Stockholm med pendeln. Hade tidigare på morgonen blivit tillfrågad om jag ville hänga med på Öl och whiskyfestivalen som var i Stockholm så jag var halvvägs på väg dit när jag insåg att klockan var lite mycket. Skulle möta upp Lena för en fika, så jag kom inte dit.

Planen var att åka till Västerås för att gå på Jobbmässa, men eftersom klockan blev så mycket efter vi fikat så bestämde jag mig för att åka på spritmässan. Var väldigt trevligt och jag provsamakde allt från olika ciderdrycker till mojitos och annan sprit. Kvällens rundades av med en vrålande fest med kareoke på Kåren. Var väldigt skönt att komma hem efter tre nätter på bortaplan.

Nu måste jag nog börja smida planer inför flytten, göra lite listor, försöka sälja av lite gammalt skräp och så. Ikväll väntar Soran Ismail. Ska bli roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.