Det är flyktigt

Livet alltså och ibland får man påminnelser om det. Gamla som dör och unga som dör. Lika men ändå olika. Orättvist och ändå så är det så det är. Gör det man kan gör man. Ja, en parentes i mitt liv just nu. Men ändå aktuellt. På något sätt.

Igår var en lång dag. Upp 06.15 för att ta mig till bussen mot Uppsala och en utbildning i volontärsamordning, fick allt en hel del inspiration och uppslag på hur det kan användas i den verksamhet som jag är verksam inom. Kom på nu att det kunde vara något för Kåren med. Jaja, kan ju alltid tipsa lite nån dag.

Vi fick öva på att skriva uppdragsbeskrivning, vilket inte var helt lätt. Det är en fin balans mellan uppdrag och behov. Som ibland blev lite suddig och svår att tyda. Men vi kom igenom det och jag har nog förstått att man ska förenkla så mycket som möjligt istället för att krångla till det.

Nu har jag anmält mig som intresserad att vara informatör för Volontärbyrån, som är organisationen som står för utbildningen. Passade även på att anmäla mig via deras hemsida som jourhem för katter. Får se om de kontaktar mig. Hoppas att de uppfattar att jag flyttar till Södertälje snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.