Bingosidan

Att spela bingo är ett sätt att hålla sig både sysselsatt och att tjäna lite extra pengar. Bingosidan är ett ställe som samlar och ger tips på bra sidor på Internet där man kan spela bingo.

Mina erfarenheter av bingo sträcker sig till Bingolotto som går på tv. Spänningen när jag som barn satt med hela familjen och prickade i Oskar 79 och Bertil 12 var oantastlig. Har vaga minnen av att jag vann någon hundralapp då och då och att min syster vann 10 000 kr vid något tillfälle.

Om jag skulle rekommendera en sida för någon som är intresserad av att spela bingo på nätet så skulle denna sida vara den jag rekommenderade, tycker att den är väldigt informativ och ger bra tips på sidor för bingospel. Jag gillar att det finns betyg och rekommendationer och att de trycker på att det ska vara lätt att spela och inte vara en massa krångel.

Finns även ett antal gratissidor, där du helt utan hållhakar kan testa på att spela bingo utan att det kostar dig något, vilket jag tycker är toppen. Så nu är det bara att gå till sidan och leta upp den bingo som passar dig bäst och bara köra. Lycka till och mycket nöje!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.