Vända på steken

Sent på natten sitter jag vaken och skriver. La mig en stund men jag kände direkt att jag inte skulle få någon sömn. Kan lika gärna berätta om min vecka. Så i Måndags så var jag förbi Kåren för att hämta min cykel, men råka bryta av nyckeln till låset i själva låset, så det gick sådär. Tog mig till Regulatorn till fots för lite diskussion och hjälp med att styra upp lite grejer.

På Tisdagen var det dags att pitcha min idé och det gick bra, men jag har fortfarande inte hört om det blev något. Vi får se helt enkelt. Sen körde jag ett tredagarsmaraton på Kåren. Slavade för vad jag hade tänkt vara sista gången nu i Torsdags. Min 160:e gång som jag jobbar totalt. Hade det perfekta eftersnacket och jag är mycket nöjd med en sådan avslutning. Nu ska jag börja jobba på att finna mig själv utanför studentlivet lite mer. Tror det löser sig när jag flyttar från stan.

Jo, jag hade besiktning och visning av lägenheten i måndags med, det gick rätt bra. Så nu ska jag bara kolla upp om hon som har min blivande lägenhet kan tänka sig att ge mig nycklarna några dagar tidigare. I så fall blir det flytt i mellandagarna. Inte helt optimalt, men det måste ju göra någon gång.

Fredag så tog jag det lugnt och laddade inför Halloweenfesten på Kåren. Den var också fin och trevlig. Jag brydde mig inte om att klä ut mig, men de som gjorde det var väldigt läskiga. Muahaha.

Efter efterfest och matletande kom jag till slut hem där jag däckade i soffan framför senaste avsnittet av Smallville. Mindre skönt. Men så är det ibland. Denna dag har mest gått åt till filmtittande och tv-serier. Slappt och skönt, fick även in lite mathandling och pingpong.

Nu är det dags att vända på dygnet igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.