Ångest i drivor

Ja, jag vet att jag inte ska vara negativ, men nu är jag det.

Det är tungt nu. Jag får liksom inget gjort. Bara lolar bort dagarna i en enda sörja. Söker lite jobb och hoppas på besked. Men det händer inte så mycket. Tanken är att jag ska söka praktik och ringa upp efter att jag mailat. Men nu när jag ska flytta så får jag inte ihop det. Ska jag söka praktik i Södertälje? Kanske är så enkelt. Men då måste jag hitta något bra ställe att söka på.. Mitt gamla jobb har ju beteendevetare, men det är ju inte alls inom sånt som jag vill jobba med. Blir fan knäpp.

Nu ska jag bannemig ringa till hon som har lägenheten jag sla flytta till, det är INTE farligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.