Kalasigt

Kalas igår och kalas idag. Jag tog det rätt lugnt igår och var hemma vid 23.30. Somnade dock inte förrän 02.30. Så det har varit en del grus i ögonen med tanke på att jag gick upp 09.20. Torsdagen så blev det en sån där slavning igen. When will it end liksom? Jo, när jag flyttar. Vilket verkar bli runt den 18:e december. Ska bara ringa och bekräfta det med den snart före detta hyresgästen som har lägenheten jag ska ta över.

Känner mest att det ska bli jävligt skönt att bli klar med flytt. Så jävla mycket att fixa med. Och dyrt blir det med. Nu ska jag ner på stan och fixa lite inför kvällen kalas. Ciao.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.