Tips till dagens föräldrar

Om du har barn så ska jag berätta vad det bästa du kan ge de är. Ge de förmågan att alltid tro på sig själva, att alltid ha sin självkänsla intakt, i motgångar och medgångar. Då blir de sunda individer. Om de dessutom har förmågan att respektera sina medmänniskor utan att tumma på sin personliga integritet och har ett tålamod som en ängel så blir de enastående människor. Som extra finess är dessutom att ha ett bra sinne för humor. Satsa på det istället för att ge de saker och skämma bort de med uppassning och annat skräp. Ge dem verktygen att bli självgående individer.

Gör inte som föräldrarna till de som är med i Ung och bortskämd. Lustiga är att några av de är så kallade bloggare som syns bland folk som Kissie och andra ”topp”-bloggare. Vad är det som händer med dagens ungdom egentligen? Är det jag som är för gammal för att förstå grejen eller är de helt ute på villovägar?

Expressen
AB

Intressant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.