Praktikstart imorgon

Imorgon så börjar jag på praktiken och det känns ganska bra. Har börjat förbereda mig med att skriva ner en massa frågor och saker jag ska ta upp och som jag vet att jag behöver ta tag i. Har även packat ner en massa material som jag fått under min tid på Röda Korset som jag tror jag kan få användning av på något sätt. Kan ju inte skada.

Just nu borde jag ligga och sova, men jag är som vanligt för uppe i varv och ligger och tänker på saker om morgondagen. Har just avslutat ett Harry Potter-maraton med, såg de tre första filmerna i Lördags och resterande tre idag. Tyvärr köpte jag godis ikväll och åt, vilket jag nu får lida för. *moan*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.