Framsteg

Det verkar som att de börjar hända saker nu. I tisdags så ringde min f.d. kursare från högskolan och sa att hon rekommenderat mig till en deltidstjänst i Södertälje, på samma företag som hon arbetar på. Sagt och gjort, igår ringde de och kallade mig på en intervju och nästa vecka ska jag till Södertälje för att kolla in kontoret och träffa de som arbetar där. Här så hittar ni info om vad det handlar om.

Det handlar till en början om att två dagar i veckan lära ut grundläggande datakunskaper. Office och Windows. Låter ganska spännande och ska bli intressant och se vad det innebär. Fanns visst utrymme för utvidgning av tjänsten med, beroende på hur allt går. Wheeee!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.