Självcensur

Jag lider av en svår släng av självcensur. Därför jag inte skriver något alls nu för tiden. Jävligt dumt om man nu ska envisas med att ha en blogg. Ska arbeta på att komma över denna. Jag skriver inte för er ändå, eller? Jag vet inte. Just nu behöver jag rycka upp mig. Har någon slags post flytt/semesterdepression. Förväntad utkomst av semester och flytt har inte riktigt blivit som jag tänkt mig. Fast å andra sidan, vad kan man förvänta sig när man flyttar på semestern.

Har ju gjort något i alla fall, men jag har dåligt tålamod. Helst ska det bli guld och gröna skogar omedelbart, vilket inte kommer hända. Så patience young one.

Nu ska jag försöka mig på att fylla mina bokhyllor så att jag blir av med de sista kartongerna. Får se om jag orkar ta tag i flyttstädningen idag, tror faktiskt inte det. Har ändå resten av semestern på mig. Åtminstone till nästa torsdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.