Stuck

Jag ser alltid till att fastna framför datorn lagom tills jag borde gå och sova, hittar alltid saker som jag måste slå upp och att göra. Det är som att jag hittar inspiration när det är som mest olämpligt. Resterande delen av kvällen så sitter jag bara helt utmattad och orkar inte mer än att sitta framför datorn och slösurfa, kolla Facebook och sånt där som egentligen är ganska så hjärndött.

Just nu sitter jag och lyssnar på P1, vilket aldrig händer annars. Daniel Adams-Ray sommarpratar och jag känner igen mig. Så jag fastnar. Men nu sa han vi hörs, så jag antar att jag gör detsamma.

Vi hörs..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.